Apex Legends Quiz Answers ( 100% Score ) Be Quizzed




Apex Legends Quiz Questions And Answers 

Apex Legends Quiz Answers
Hello brother, I hope you all are well, so today I am at your service with a new article. In today’s article, we are going to talk about Competitive Apex Legends Quiz Answers


Do you want 100% correct Apex Legends Quiz Answers? If Yes, then you have come to the right place. You can complete your quiz and get the reward with 100% Validity. Apex Legends Quiz which will hold a total of 25 questions? be quizzed offers this quiz where players attempt to solve the questions to get their rewards.


Question 1: ARE YOU AN APEX PREDATOR? PROVE IT WITH THIS APEX LEGENDS QUIZ

  • Octane, horizon, lifeline, loba
  • Octane, Bangalore, Loba, lifeline
  • Mirage, Bangalore, Loba, lifeline
  • Caustic, Mirage, Loba, lifeline

Correct Answer: Octane, horizon, lifeline, loba


Question 2: How did octane lose his legs? 

  • Blown off by an arc star
  • Experimenting on his own body
  • Trying to break a gauntlet record
  • Saving loba’s life

Correct Answer: Trying to break a gauntlet record


Question 3: Which legend used to be a pilot?

  • Octane
  • Horizon
  • Valkyrie
  • Pathfinder

Correct Answer: Valkyrie


Question 4: Bangalore is a soldier from which faction?

  • IMC
  • Hammad
  • Frontier
  • Predators

Correct Answer: IMC


Question 5: Which legend is the daughter of a lead engineer for the apex games?

  • Horizon
  • Rampart
  • Wraith
  • Loba

Correct Answer: Rampart


Question 6: How many legends did the game originally start with?

  • 7
  • 6
  • 10
  • 8

Correct Answer: 8


Question 7: Which season first added comics to the games?

  • 3
  • 6
  • 7
  • 5

Correct Answer: 6


Question 8: Which titanfall 2 characters made an appearance at the end of season 5’s the broken ghost quest?

  • Viper
  • BT
  • Ash
  • Kuben Blisk

Correct Answer: Ash


Question 9: Which class contains the most legends?

  • Recon
  • Offensive
  • Defensive
  • Support

Correct Answer: Offensive


Question 10: Which legend switched classes in season 4?

  • Wattson
  • Pathfinder
  • Bloodhound
  • Crypto

Correct Answer: Pathfinder


Question 11: Which of these weapons has never been in a supply drop in normal game modes? 

  • Charge rifle
  • Devotion
  • L-star
  • Mastiff

Correct Answer: Charge rifle


Question 12: Which hop-up has only been seen in one season so far?

  • Skullpiercer rifle
  • Quickdraw holster
  • Select fire receiver
  • Disrupter rounds

Correct Answer: Disrupter rounds


Question 13: Who is the youngest legend? 

  • Octane
  • Lifeline
  • Rampart
  •  Valkyrie

Correct Answer: Rampart


Question 14: Who is the oldest legend? 

  • Pathfinder
  • Revenant
  • Fuse
  • Caustic

Correct Answer: Revenant


Question 15: Which of these legends has swift mend ability? 

  • Lifeline
  • Mirage
  • Octane
  • Gibralter

Correct Answer: Octane 


Question 16: Match the ability: nearby epic and legendary loot can be seen through walls. The range is the same as a black market boutique. 

  • Heart seeker
  • Insider Knowledge
  • Eye for Quality
  • Now you see me

Correct Answer: Eye for Quality 


Question 17: Match the ability: Stack an extra grenade per inventory slot. Fire grenades farther, faster, and more accurately. 

  • Grenadier
  • Madded Loader
  • Defensive Bombardment
  • Rolling Thunder

Correct Answer: Grenadier


Question 18: How long does wraith’s dimensional rift last?                 

  • 45 seconds
  • 60 seconds
  • 90 seconds
  • 75 seconds

Correct Answer: 60 seconds


Question 19: Which legend has the longest cooldown time for their ultimate?

  • Lifeline
  • Gibralter
  • Bangalore
  • Revenant

Correct Answer: Lifeline 


Question 20: What is the max magazine size of a flatline? 

  • 28
  • 30
  • 32
  • 35

Correct Answer: 30


Question 21: How much damage does a kraber headshot do to a legend with a white helmet on?

  • 435
  • 398
  • 319
  • 355

Correct Answer: 398


Question 22: How much damage does a level 5 Evo shield absorb? 

  • 100
  • 150
  • 125
  • 200

Correct Answer: 125


Question 23: How long does it take for the knuckle cluster to recharge? 

  • 10 seconds
  • 20 seconds
  • 25 seconds
  • 30 seconds

Correct Answer: 20 seconds 


Question 24: Which legend has the ability to disable other legend’s abilities for a period of time?

  • Horizon
  • Crypto
  • Pathfinder
  • Revenant

Correct Answer: Revenant


Question 25: How long does octane’s stim last?

  • 6 seconds
  • 5 seconds
  • 10 seconds
  • 8 seconds

Correct Answer: 6 seconds

Also Read: 3 Minute Flash Quiz Answers

Competitive Apex Legends Quiz Answers ( 100% Score )

There are many ways how to get rewards and some are more effective than others, but earning rewards by solving quizzes is one of the best. 

Disclaimer:  The purpose to provide the answer is for educational purpose if any official Authority have an issue, Kindly Contact Us




Leave a Comment